Co. van de Hartaitechnologie, Ltd

15+ jarenervaring

Eigen fabriek, strikte kwaliteitscontrole

R&D-team, OEM &ODM de dienst

Vertrouwen-waard partner met TDK enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Defuli Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit draadloze het laden rol voor verkoop
Van goede kwaliteit draadloze het laden rol voor verkoop
U verleent de uitstekende dienst, op tijd levering en stabiele kwaliteit aan ons, zijn wij zeer gelukkig om met u samen te werken!

—— — — Ceyhan Capanoglu

Hoog - kwaliteitsproducten, concurrerende prijs en snelle levering, houd van ik met de leverancier samen te werken.

—— — — Irene Prado

Goede kwaliteit, redelijke prijs, punctuele levering die is wat ik van Jeiyip kreeg.

—— — — Roy Brett

Ik ben online Chatten Nu

Defuli Co., Ltd

1 2 3 4
Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd Defuli Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Defuli
Jaarlijkse omzet : 80 million-90 milllion
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Defulico., Ltd werd opgericht in 2001, zich specialiseert in de vervaardiging en R&D van de componenten die in rol van draad, spanningssystemen, textielmachines, de elektrokeramiek van de de industrieprecisie, automatische draaibankproducten worden gebruikt, precisie die vervaardiging en de technologie van de waterstraal machinaal bewerkt. Ons bedrijf heeft meer dan 100 werknemers, waaronder bijna 20 technische personeelsleden.  Onze hoofdproducten zijn draadloze het laden rol, industionrol en vervangstukken voor rol het winden en textielmachine.

Met sterke technische kracht en professioneel verwerkingsmateriaal, wijden wij ons aan de ontwikkeling van de componenten die in rol van draad worden gebruikt. Wij hebben rijke verwerkingservaring in de diep-Verwerking van super-harde legering, Kristalgem en Precisiekeramiek geaccumuleerd. Onze technologie verbetert dag aan dag. Wij kunnen maken maken diverse pijpen vanaf de specificaties van klanten. Diverse producten zijn wijd gebruikt in diverse types van elektronika, machines, textiel en ander materiaal. Onze product uitstekende prestaties en betrouwbare kwaliteit hebben volledig aan internationale normen voldaan. De kwaliteitsnorm van één van de delen van precisie het malen technologie overschrijdt zelfs internationaal peer niveau.

Na een paar jaar van ontwikkeling in systemen van de rol de windende spanning en met de productie van twee reeksen 10 veelvoudige specificatiespanners, hebben wij de erkenning van klanten, met een jaarlijkse output van 5.000 reeksen bereikt. Tegelijkertijd, onderzoeken wij de ontwikkeling van nieuwe industriële categorieën. Door de introductie van internationaal geavanceerd werktuigmachinemateriaal, hebben wij een bepaalde productieschaal op het gebied van automatische draaibankproducten. Daarom hebben wij de capaciteit om allerlei niet genormaliseerde noot (kolom) en post en grote hoeveelheden schachtverwerking met stabiele en betrouwbare productkwaliteit te ondernemen.

Wij hebben een rijp verkoopnetwerk in vasteland China opgezet. Bovendien, wij hebben opstelling vele takken in de Aziatische regionale markten. Onze producten hebben de binnenlandse markt, in heel Zuidoost-Azië, Europa en de Verenigde Staten ook behandeld. „Het verlenen van de directe diensten van uitstekende kwaliteit voor globale klanten is“ ons doel geworden.

Defulico., Ltd is een professionele belangrijke fabrikant van de rollen van de precisielucht en draadloze het laden rollen. Wij hebben meer ervaring in het dienen van wereld 500 de industrieën dan een andere bedrijven in China. Wij vergen trots in het perfectioneren van onze productie en vestigingskwaliteitsnormen voor de industrie. Voorts hopen wij om meer eigenschappen en tevredenheid op de toegevoegde waarde te verstrekken voor onze klanten en met hen in de toekomst te groeien.

Onze producten omvatten Zelfklevende Rollen, Vlakke Rollen en alle andere Luchtrollen voor Elektrische Kringen, Elektronika Van de consument, Automobielproducten, RFID, Industriële Controleproducten en andere producten.


 

Contactgegevens
Defuli Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Connie

Tel.: 86-769-86016320

Fax: 86-769-86372427

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)